Хмельниччина: визначено переможців конкурсу «Креативні таланти у сфері цивільного захисту»

Хмельниччина: визначено переможців конкурсу «Креативні таланти у сфері цивільного захисту»

18.12.15 08:26 0 524
Упродовж жовтня-листопада в усіх загальноосвітніх закладах обласного центру проходив літературний конкурс «Креативні таланти у сфері цивільного захисту». Захід проводився Головним управлінням ДСНС України у Хмельницькій області, управлінням освіти Хмельницької міської ради та Навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області. Участь у конкурсі взяли понад 50 школярів, які підготували роботи, у яких розкрили тему: «Цивільний захист, як шлях до безпечного життя нашого майбутнього». Всі учасники надзвичайно творчо підійшли до висвітлення актуальної тематики конкурсу, тож журі було не­­легко визначити переможців.

17 грудня відбулося нагородження переможців Конкурсу. Кращою творчою роботою журі визнало роботу Валерії Смоляк, учениці 10-Б класу Спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12. Диплом другого ступеня отримав Владислав Шайдюк, учень 10-А класу тієї ж школи. Третє місце дісталося десятикласниці з навчально-виховного комплексу №4 Олександрі Везденецькій.

Всі переможці отримали дипломи та подарунки від організаторів, а також побажання успіхів у навчанні та нових творчих перемог.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ