В Івано-Франківській області водія автомобіля,який біля бурштина збив пішохода та утік з місця аварії,розшукують кілька пошукових груп поліції

В Івано-Франківській області водія автомобіля,який біля бурштина збив пішохода та утік з місця аварії,розшукують кілька пошукових груп поліції

18.12.15 12:32 0 527
Від травм, отриманих внаслідок наїзду невідомого наразі транспортного засобу, 51-річний житель Бурштина помер на місці події.

Напередодні близько 19 години 30 хвилин на лінію «102» в Галицьке відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на узбіччі дороги між селом Насташино та Бурштином лежить чоловік. Як зясували правоохоронці, які негайно прибули до вказаного місця, бурштинець рухався правим краєм проїжджої частини дороги, ведучи поруч з собою велосипед. Автомобіль, який смертельно травмував чоловіка, як встановлено, їхав у попутному напрямку – до Бурштина.

Працівники поліції наразі розшукують водія, який перебував за кермом автомобіля, що наїхав на людину, та залишив її напризволяще. Правоохоронці також звертаються до можливих свідків аварії чи осіб, які володіють інформацією про неї, з проханням повідомити в поліцію, зателефонувавши на «102».

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Оскільки такі дії спричинили смерть потерпілого, то порушнику загрожує покарання позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Управління превентивної діяльності

ГУНП в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині працівники ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ