На Хмельниччині затримали серійного конокрада з Житомирської області

На Хмельниччині затримали серійного конокрада з Житомирської області

18.12.15 16:02 0 486
24-річний «гастролер» викрав чотирьох коней у жителів Шепетівського району на загальну суму близько 80 тисяч гривень.

Від злочинних дій зловмисника постраждали жителі сіл Пашуки, Вишневе, Городище та Судилків. А кілька днів тому працівники кримінальної поліції Шепетівського ВП затримали конокрада. Ним виявився 24-річний «гастролер» із міста Бердичів Житомирської області. Він раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Правоохоронці встановили, що підозрюваний приїздив до Шепетівського району, крав коней із пасовищ та прив'язував їх у лісі, а сам виходив на трасу і чекав машину заготівельників, домовлявся з ними та продавав коней по 5 тисяч гривень за голову. Гроші витрачав на власні потреби. Реальна ж сума збитку, завданого потерпілим, склала близько 80 тисяч гривень.

Наразі підозрюваний перебуває під вартою. Згідно ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України йому загрожує покарання у вигляді арешту на строк від 3 до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк. Досудове розслідування триває. Правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до аналогічних злочинів.

Сектор комунікації ГУ Національної поліції

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Україні стартував ІІІ ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ