На отриманні неправомірної вигоди затримано керівника охорони одного із торгових центрів м. Вінниці

На отриманні неправомірної вигоди затримано керівника охорони одного із торгових центрів м. Вінниці

19.12.15 18:21 0 610
Керівника відділу служби охорони одного із торгових центрів м. Вінниці (17.12.2015) затримано «на гарячому» під час одержання неправомірної вигоди в сумі 5000 гривень за не направлення до правоохоронних органів відеоматеріалів щодо крадіжки товару мешканкою обласного центру.

Вказану службову особу юридичної особи приватного права затримано слідчими Головного управління Національної поліції у Вінницькій області та працівниками УЗЕ у Вінницькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції України у Вінницькій області при одержанні неправомірної вигоди.

Здійснення процесуального керівництва доручено прокурорам відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з корупційними злочинами прокуратури Вінницької області.

Наразі, проводяться першочергові невідкладні слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого

ч. 4 ст. 368-3 КК України та обрання запобіжного заходу.

Додатково:

Ч. 4 ст. 368-3 КК України передбачена відповідальність у виді позбавленням волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі поліція ...
Наступна новина: В Житомирській області під ...

КОМЕНТАРІ