Вінничина: головний рятувальник області спілкувався із громадянами у прямому ефірі двох радіокомпаній

Вінничина: головний рятувальник області спілкувався із громадянами у прямому ефірі двох радіокомпаній

19.12.15 09:41 0 526
18 грудня начальник Головного управління ДСНС України у Вінницькій області полковник служби цивільного захисту Руслан Шевчук взяв участь у прямому ефірі спільного проекту двох обласних радіокомпаній «Місто над Бугом» та радіо «Вінниця 107.4 ФМ».

У ході ефіру в студії було піднято чимало запитань. Зокрема, питання щодо збільшення показників пожеж в області, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Руслан Шевчук довів до відома громадян статистику пожеж на даний час, розказав про причини росту виникнення загорань та загибелі на них людей.

Під час розмови була акцентована увага слухачів і на профілактичну роботу, яку проводять рятувальники серед населення задля навчання громадян правилам пожежної безпеки та запобігання виникнення надзвичайних ситуацій. Не обійшли увагою і торф’яні пожежі. Адже саме вони цієї осені додали клопоту вінницьким рятувальникам через задимлення.

Поговорили також про ситуацію, що наразі склалася навколо матеріально-технічного забезпечення підрозділів ДСНС.

Протягом усього ефіру до студії надходили телефонні дзвінки від мешканців обласного центру. Їх питання стосувалися різних напрямків діяльності Служби порятунку «101». Здебільшого, вінничани переймалися технічним забезпеченням вогнеборців, цікавились нюансами щодо працевлаштування у держслужбу жінок та роботою піротехнічної служби ГУ ДСНС у зоні проведення антитерористичної операції на Сході країни.

Запитали головного рятувальника області і про заробітну плату бійців та соціальний гарантії, які надає служба у системі цивільного захисту.

Не обійшлася зустріч у студії без слів подяки рятувальникам за відданість службі українському народу.

ГУ ДСНС України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ