На Вінничині слідчі встановлюють обставини аварії,у якій важко травмовані водій та пасажир "ВАЗу"

На Вінничині слідчі встановлюють обставини аварії,у якій важко травмовані водій та пасажир "ВАЗу"

19.12.15 14:15 0 539
На Немирівському шосе водій автомобіля «ВАЗ 2109» зіткнувся з припаркованим на узбіччі зерновозом «Рено». Внаслідок аварії постраждав водій легковика та його пасажир.

Аварія сталась 17 грудня близько восьмої години вечора.

21-річний житель Вінницького району, знаходячись за кермом автомобіля «ВАЗ 2109», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з припаркованим на узбіччі зерновозом.

Внаслідок зіткнення постраждав водій легковика та його 22-річний пасажир, житель м. Іллінці. Обидва чоловіки у важкому стані госпіталізовані до реанімаційного відділення лікарні. За висновком лікарів, потерпілі знаходились у стані алкогольного сп'яніння.

Обставини автопригоди з'ясують слідчі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

Відділ комунікації ГУНП

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ