В Житомирській області у Бердичеві поліцейські затримали чоловіка,причетного до крадіжки та шахрайства

В Житомирській області у Бердичеві поліцейські затримали чоловіка,причетного до крадіжки та шахрайства

19.12.15 13:36 0 489
Упродовж одного дня 16 грудня 24-річний молодик встиг обікрасти будинок бердичівлянки та ошукати жителя райцентру. Нині чоловік є фігурантом відразу двох кримінальних проваджень. Йому загрожує до 6 років ув'язнення.

До чергової частини Бердичівського відділу поліції звернулось відразу двоє місцевих жителів із заявами про злочини: 39-річна жінка розповіла про крадіжку електроінструменту з її будинку, а 50-річний чоловік - про шахрайство, у результаті якого він позбувся мобільного. До нього на вулиці підійшов незнайомець і попрохав терміново зателефонувати. Взявши ґаджет, парубок накивав п'ятами.

– Оперативники, отримавши від заявників детальний опис зовнішності молодика, відразу перевірили картотеку осіб, потенційно схильних до подібних правопорушень. Також у встановленні його особи допомогла вилучена з будинку жінки слідова інформація, - повідомив начальник Бердичівського відділу поліції ГУНП Роман Зайцев. – Так вдалося встановити, що до злочинів може бути причетний 24-річний місцевий житель, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні діяння.

Його було затримано за місцем проживання. У скоєному молодик зізнався та розповів, що до будинку проник, скориставшись відсутністю господарки, а чоловіка ошукав завдяки власній комунікабельності. Він ніде не працює і таким чином намагався поповнити власний бюджет.

Чужий мобільний у нього було вилучено.

Нині триває досудове розслідування проваджень, розпочатих за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Наразі поліцейські встановлюють місце знаходження викраденого у жінки майна та перевіряють причетність чоловіка до скоєння інших подібних злочинів на території району.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині в ...
Наступна новина: Чернігів: Вогні новорічної ...

КОМЕНТАРІ