Підволочиськ приймав Всеукраїнський турнір з міні-футболу

Підволочиськ приймав Всеукраїнський турнір з міні-футболу

19.12.15 12:06 0 558
Десять команд із п'яти регіонів України стали учасницями Всеукраїнського турніру з міні-футболу юнаків 2004-2005 років народження, який відбувся у Підволочиську. Змагання були приурочені пам'яті земляків, які загинули в зоні АТО.

Відкрили захід голова районної державної адміністрації Б.В. Онищук та голова районної ради І.І. Монартович, які привітали учасників змагань та згадали поіменно одинадцять героїв з Підволочиського району, які загинули у боротьбі із підступним ворогом на сході нашої країни. Їхню пам'ять усі присутні вшанували хвилиною мовчання, було покладено квіти до символічного меморіалу загиблим воїнам.

Також до присутніх звернулись виконавчий директор Тернопільської обласної федерації футболу О. Мамус та представник ТОВ «Агро-Бізнес» В. Керепко, який від імені співзасновників товариства О.Собуцького та Л.Коваля подарував вихованцям Підволочиської дитячо-юнацької спортивної школи комплект футбольної форми.

Протягом двох днів тривали запеклі баталії, де юні спортсмени показували свої футбольні навики. За підсумками ігор в групах, у півфіналах зустрілись команди м. Смига – м. Теофіполь (1:0) та смт Підволочиськ – м. Волочиськ (4:0).

Переможені у півфіналах команди розіграли третє призове місце, і сильнішими виявились футболісти Теофіпольської ДЮСШ (3:0).

Напрочуд цікавою, за словами організаторів, вийшла фінальна зустріч, де зустрілись господарі змагань та гості з міста Смига. Команди почергово вели у рахунку, і в підсумку основний час переможця не виявив (3:3). Довелось пробивати футбольні пенальті, де тільки останній удар приніс перемогу вихованцям ДЮСШ міста Смига.

Після закінчення турніру голова Підволочиської районної федерації футболу В.Дацко нагородив команди-призери Кубками, медалями та грамотами, а кращі гравці із кожної команди отримали пам'ятні сувеніри.

Організаторами змагань виступили сектор у справах сім'ї, молоді та спорту Підволочиської райдержадміністрації спільно із районною федерацією футболу і Підволочиською ДЮСШ.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: ...
Наступна новина: У Хмельницькому затримали ...

КОМЕНТАРІ