На Тернопіллі оголошують конкурс “Стратегічні плани для об’єднаних територіальних громад”

На Тернопіллі оголошують конкурс “Стратегічні плани для об’єднаних територіальних громад”

19.12.15 10:24 0 650
Міжнародний фонд “Відродження” оголошує конкурс на кращі стратегічні плани для об'єднаних територіальних громад. Таким чином сприятимуть вирішенню проблем стратегічного розвитку новоутворених територіальних громад у рамках Програмної ініціативи “Демократична практика”.

До участі у даному Конкурсі запрошуються громадські організації, громадські спілки, органи самоорганізації населення та благодійні фонди, які мають:

• статус неприбутковості та офіційно зареєстровані в Україні;

• принаймні 3-річний досвід активної роботи у сфері стратегічного планування розвитку територій, розвитку місцевого самоврядування та місцевої демократії;

• спроможність впроваджувати грантові проекти та звітуватися за ними (включаючи фінансове звітування).

Максимальний розмір гранту становить 350 тис. гривень, проте оптимальний рівень фінансування повинен бути у межах 200-280 тис. гривень. Термін реалізації запропонованого проекту – до 12 місяців, планований термін початку реалізації –

01 березня 2016 року.

Для участі у даному Конкурсі необхідно до 15 січня 2016 року зареєструватися на веб-сайті Фонду за допомогою сервісу “Електронний конкурс” у рубриці “Конкурси та гранти” та надіслати заповнену заявку і додатки на електронну скриньку cs@irf.ua (у рубриці “Тема” електронного листа вказати “Конкурс “Стратегічні плани”).

З детальною інформацією щодо участі у даному Конкурсі можна ознайомитися у додатках, на веб-сайті Фонду (http://www.irf.ua/grants/contests/ konkurs_strategichni_plani_dlya_obednanikh_teritorialnikh_gromad/), а також у координаторів Програмної ініціативи Олексія Орловського (e-mail: orlovsky@irf.ua) і Олени Луцишиної (e-mail: lutsishina@irf.ua, cs@irf.ua).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Вінниччині відбувся ...

КОМЕНТАРІ