Представники Європейського банку реконструкції та розвитку поінформують депутатів про деталі кредиту на модернізацію системи централізованого теплопостачання у Чернівцях

Представники Європейського банку реконструкції та розвитку поінформують депутатів про деталі кредиту на модернізацію системи централізованого теплопостачання у Чернівцях

19.12.15 14:45 0 589
Засідання робочої групи для вивчення умов надання дозволу МКП«Чернівцітеплокомуненерго» на укладання кредитного договору з Європейським банком реконструкції та розвитку під гарантію Чернівецької міської ради, договору гранту та змісту зазначених договорів і проекту «Модернізація системи централізованого теплопостачання у місті Чернівцях» провели 17 грудня ввечері.

Воно відбулося за участю міського голови Олексія Каспрука, представників усіх депутатських фракцій, заступників міського голови Марії Порчук та Георгія Леонтія, директора «Чернівцітеплокомуненерго» Олександра Меленчука, фахівців департаменту ЖКГ, фінансового та юридичного управлінь, відділу інвестицій та міжнародних зв'язків міської ради.

На засіданні обговорювалися деталі проекту з модернізації теплопостачання у Чернівцях. Кредит складає десять мільйонів євро: сім мільйонів євро – за рахунок ресурсів Європейського банку реконструкції та розвитку, три мільйони – за рахунок ресурсів Фонду чистих технологій. Строк кредиту – 13 років. Ще чотири мільйони євро – грант фонду Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля. Співфінансування міста становитиме 2 мільйони євро.

Після тривалого обговорення вирішено провести Skype-конференцію із представниками Європейського банку реконструкції та розвитку, які дадуть вичерпні відповіді на запитання чернівецьких депутатів на повторному засіданні ІІ сесії міської ради 18 грудня, о 14.00.

Також зазначено, що необхідну інформацію готові надати і фахівці консультаційної компанії RAMBOLL (Данія), яка розробляла техніко-економічне обґрунтування проекту «Реконструкція централізованого теплопостачання міста Чернівці».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ