У Хмельницькій області відбулось навчання аграріїв подільського краю

У Хмельницькій області відбулось навчання аграріїв подільського краю

19.12.15 11:47 0 536
З 7 по 17 грудня 2015 року на базі санаторію «Перлина Поділля» смт Сатанів Городоцького району відбулося навчання з начальниками та спеціалістами управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій, керівниками сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств, головами сільських та селищних рад з питань підвищення ефективності агропромислового виробництва та перспектив розвитку аграрного комплексу області.

У семінар-навчанні взяли участь заступник голови облдержадміністрації з питань агропромислового розвитку Володимир Кальніченко, директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Валерій Будзінський, керівники та спеціалісти центральних державних установ, обласних структур, спеціалісти-практики та науковці науково-дослідних установ Подільського краю.

Відповідно до порядку денного протягом 9 днів навчань було розглянуто понад 40 питань різних галузей агропромислового комплексу, включаючи рослинництво, тваринництво, дорадництво, економіку та фінанси. Крім того, 17 грудня відбулося засідання круглого столу за участю керівників обласних служб та відомств.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині під час ...

КОМЕНТАРІ