Рівненщина: житель Луганської області перевозив у автомобілі 22 кг бурштину орієнтовною вартістю близько півмільйона гривень

Рівненщина: житель Луганської області перевозив у автомобілі 22 кг бурштину орієнтовною вартістю близько півмільйона гривень

19.12.15 09:36 0 555
Працівники прокуратури та Служби безпеки України із залученням працівників поліції зупинили 17.12.2015 на стаціонарному посту в місті Корець Рівненської області автомобіль марки «TOYOTA LAND CRUISER», яким керував житель Луганщини, та вилучили близько 22 кг необробленого бурштину орієнтовною вартістю близько 500 тис грн.

За даним фактом прокуратурою Рівненської області внесено відомості до ЄРДР про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 198 КК України (придбання, зберігання, завідомо одержаного злочинним шляхом майна). Організацію досудового розслідування у кримінальному провадженні доручено здійснювати слідчому управлінню Головного управління Національної поліції у Рівненській області.

На цей час провадяться слідчі дії з метою документування протиправної діяльності осіб, що незаконно добувають та скуповують бурштин.

Довідково: санкція статті передбачає відповідальність у вигляді арешту строком до 6 місяців або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ