В Івано-Франківській області рятувальники надавали допомогу в побуті

В Івано-Франківській області рятувальники надавали допомогу в побуті

19.12.15 14:13 0 563
17 грудня о 06:49 на пункт зв’язку Частини спеціальної пожежної техніки Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про надання допомоги 67-річній жінці, яка у власній квартирі по вулиці Вовчинецькій впала та не може самостійно піднятися. По прибуттю до місця виклику, рятувальники підняли жінку, яка була в задовільному стані.

Вже о 08:35 на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини №4 селища Богородчани надійшло повідомлення з проханням відкрити вхідні двері по вулиці Шевченка. Рятувальнтики в кількості 4-х чоловік за допомогою висувної драбини через балкон другого поверху проникли в квартиру та відкрили вхідні двері зсередини.

О 15:36 до івано-франківських рятувальників надійшло повідомлення про надання допомоги по зніманню голуба з дерева по вулиці Вовчинецькій. До місця виклику направлено два відділення Частини спеціальної пожежної техніки Управління ДСНС в області. Прибувши до місця виклику встановлено, що голуб заплутався у гіллі дерева та самостійно не може звільнитись. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою автодрабини зняли голуба з дерева.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Вінничині слідчі ...

КОМЕНТАРІ