Естрадний оркестр оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України відзначив своє 17-річчя

Естрадний оркестр оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України відзначив своє 17-річчя

19.12.15 08:32 0 520
У Центрі культури і мистецтв МВС України відбувся звітний концерт Естрадного оркестру Управління забезпечення Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України з нагоди 17-річчя колективу.

В концерті взяли участь музиканти Оркестру на чолі з диригентом Валерієм Іванцовим та його солісти: Оксана Радул, Анна Василенко, Павло Скляров, Катерина Маргарян, Олексій Козарев, заслужений артист України Василь Волощук. Художній керівник колективу – капітан служби цивільного захисту Руслан Симоненко.

Під час концертної програми у виконанні солістів ансамблю прозвучали патріотичні, ліричні, народні пісні. Глядачі мали змогу насолодитися інструментальною музикою та веселими ексцентричними номерами.

Додаток

Естрадний оркестр оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України бере участь у багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалях, постійно гастролює. Музичний колектив виступав на фестивалях та плац-концертах серед військових оркестрів у Польщі. У 2007 році був учасником фестивалю військових оркестрів у м. Ганновер (Німеччина). У 2013 на Міжнародному фестивалі духової музики ім. Василя Соколика «Фанфари Ялти» (АР Крим) став володарем Гран-прі у номінації «Професійні колективи».

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ