В Луцьку відбулося міське Свято Миколая для дітей пільгових категорій

В Луцьку відбулося міське Свято Миколая для дітей пільгових категорій

20.12.15 10:07 0 636
У Палаці учнівської молоді для майже 500-т вихованців загальноосвітніх навчальних закладів та дошкільних навчальних закладів організували свято. Переглянути творчі номери прийшли міський голова Микола Романюк та начальник управління освіти Олег Гребенюк.

Юні артисти підготували для присутніх казку “Стежина Святого Миколая”.

Привітав дітей та їхніх рідних з прийдешнім святом Святого Миколая зі сцени міський голова Микола Романюк. “Це одне із тих свят, яке з нетерпінням чекають дітки. Завтра зранку кожен з них заглядатиме під подушку і шукатиме, що йому Святий Миколай приніс. Чекають його і дорослі. Хочу побажати, щоб Святий Миколай приніс усе те, що вони у нього просили. Нехай запанує мир у нашій країні і завершиться війна. Міцного усім здоров'я, удачі, здійснення мрій, і аби усе було у вашому житті добре. Нехай Святий Миколай обергігає всіх нас, лучан, волинян і всю нашу рідну неньку Україну”.

У свою чергу, директор Палацу учнівської молоді Степан Сидорук зауважив, що усі ми незалежно від віку, соціального стану чекаємо цього свята для християн. “Напередодні свята кожен хоче здійснення мрій, тому бажаю, аби у вас все було дуже добре”, - зазначив він.

Під час свята міському голові Миколі Романюку подарували Ікону Матері Божої Неустанної Помочі, яку зробили вихованці та педагоги Палацу учнівської молоді.

Усі діти, які були запрошені на свято, отримали від міської влади солодкі подарунки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ