В Луцьку свято Миколая для дітей,чиї батьки загинули у зоні АТО

В Луцьку свято Миколая для дітей,чиї батьки загинули у зоні АТО

20.12.15 14:10 0 635
Уже п'ятий рік поспіль у місті Луцьку відбувається благодійна акція «Святий Миколай у кожну домівку». Цього року за ініціативи АТ «СКФ Україна» (публічне) (генеральний директор Володимир Цибульський) та Луцького міського голови Миколи Романюка дітей загиблих учасників АТО вирішили привітати по-особливому та подарувати їм цінні подарунки – планшети, а також книги та солодощі.

Привітати дітей зі святом Миколая, яке символізує добро і милосердя, прийшли до Палацу культури міста Луцька міський голова Микола Романюк, генеральний директор АТ «СКФ Україна» (публічне) Володимир Цибульський, технічний директор АТ «СКФ Україна» (публічне) Нікі Хомс, секретар наглядової ради АТ «СКФ Україна» (публічне) Вікторія Фокіна.

Микола Романюк щиро подякував батькам за синів-патріотів, які віддали свої життя, захищаючи Україну. “Вашому горю непросто зарадити, але міська влада буде постійно намагатися вам допомагати”, - сказав Микола Романюк. Він також висловив слова вдячності директорам АТ «СКФ Україна», які покращують добробут власних працівників, також не стоять осторонь проблем, які є нашому місті. Усім побажав міцного здоров'я, щоб усіх оберігав Бог, наступні свята українці зустрічали під мирним небом.

Володимир Цибульський розповів, що АТ «СКФ Україна» неодноразово бере участь у різноманітних благодійних акціях. Загалом завод працює за чотирма напрямками: бізнес, що створює продукцію для отримання коштів; турбота про працівників, турбота про навколишнє середовище; турбота про місцеву громаду. “Ми завжди готові посприяти, надати допомогу. Тож не могли бути байдужими до тривоги, яка торкнулася ваших родин, переслідує нашу державу”, ­ - сказав генеральний директор.

Нікі Хомс у своєму виступі акцентував, що діти - наше майбутнє, освіта дітей дуже важлива для розвитку суспільства, тож вони раді нагоді посприяти самоосвіті дітей. “Важливо подарувати дитині радість, усмішку”, - сказав Нікі Хомс.

Своєрідну атмосферу свята створили віншування та піснеспіви у виконанні фольклорного гурту Луцької дитячої школи №3.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ