Юні лучани побували на гостинах у міського голови

Юні лучани побували на гостинах у міського голови

20.12.15 08:46 0 617
У залі засідань міської ради відбулася зустріч міського голови Миколи Романюка з творчо обдарованими дітьми з числа дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими потребами, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Юні актори Центру дитячої та молодіжної творчості «Диво» підготували для учасників зустрічі цікаве театралізоване дійство із янголами, чортиками, які хотіли зашкодити святу, позбавити дітей гостинців. Головним персонажам дійства був Святий Миколай. Саме йому діти читали вірші, співали пісні, розповідали про добрі вчинки, просили здоров'я для дідусів і бабусь та щоб батьки жили в любові.

Привітав зі святом дітей і дорослих міський голова Микола Романюк. Він зауважив, що усі з нетерпінням чекали цього особливого свята, адже Святий Миколай уособлює добро, і цієї ночі Святитель під подушки поклав усім подаруночки. Микола Романюк нагадав дітям, що Святий Миколай є покровителем нашого міста,оберігав наше чудове місто, нашу Волинь, Україну і кожну родину, усім дарував щастя, здоров'я, благополуччя і мир.

На завершення міський голова усім дітям вручив гостинці, у яких були іграшки, канцтовари, солодощі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Закарпатські школярі ...

КОМЕНТАРІ