Львівська область: на пожежах загинуло 2 людей

Львівська область: на пожежах загинуло 2 людей

20.12.15 14:53 0 691
18 грудня о 16:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на третьому поверсі трьохповерхового житлового будинку в м. Львові по вул. Пекарська. Негайно до місця виклику прибув черговий караул 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Львова, який о 17:13 локалізував та о 17:24 повністю ліквідував загоряння. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 2 кв.м. Через щільне задимлення та високу концентрацію продуктів горіння, вогнеборцям довелось працювати в засобах захисту органів дихання. Під час проведення розвідки та гасіння пожежі вогнеборці виявили тіло чоловіка 57-річного власника квартири.

Попередня ймовірна причина виникнення пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електронагрівальних приладів.

Цього ж дня о 17:13 надійшло повідомлення про пожежу в с. Мелешки Мостиського району в дерев’яному житловому будинку. Під час ліквідації загоряння вогнеборцями на пожежі було виявлено тіло 65 – річного власника будинку. Вогнеборцями о 18:02 пожежу ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 4 кв.м., підлогу на площі 2 кв.м., ліжко, пошкоджено стіни на площі 2 кв.м. Рятувальниками врятовано житловий будинок від повного знищення вогнем.

До ліквідації пожежі залучалось 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки.

Попередня ймовірна причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем під час паління цигарок.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська поліція ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ