В Житомирській області на пожежі у власній квартирі загинув чоловік

В Житомирській області на пожежі у власній квартирі загинув чоловік

20.12.15 11:40 0 515
18 грудня о 23:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у двокімнатній квартирі на другому поверсі триповерхового житлового будинку, що у с. Тетерівка Житомирського району. До місця події було негайно направлено два чергових караули рятувальників з частини спеціальної техніки аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС Житомирщини та 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Було встановлено, що осередок займання знаходиться в одній із житлових кімнат. Також в будинку спостерігалося значне задимлення.

Під час проведення розвідки всередині помешкання ланкою газодимозахисної служби було виявлено непритомного власника квартири, який лежав на дивані. Вогнеборці винесли чоловіка на свіже повітря та надали йому долікарську допомогу. На жаль врятувати йому життя не вдалося.

Пожежу було ліквідовано о 00:59. Рятувальники не допустили подальшого розповсюдження вогню. У результаті пожежі знищено деякі речі домашнього вжитку та пошкоджено меблі у кімнаті.

До ліквідації надзвичайної події залучалось 10 чоловік особового складу вогнеборців та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Ймовірною причиною пожежі стало паління у ліжку. Наразі правоохоронними органами встановлюється остаточна причина загоряння.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ