В Чернівецькій області рятувальники навчали працівників освіти та культури правилам безпеки

В Чернівецькій області рятувальники навчали працівників освіти та культури правилам безпеки

20.12.15 10:48 0 562
18 грудня працівники Кіцманського районного відділу Управління ДСНС України у Чернівецькій області провели інструктаж щодо дотримання правил безпеки для працівників освіти та культури Кіцманського району. На заході були присутні керівники та працівники сільських клубів, будинків культури і бібліотек. В ході заняття рятувальники розповіли про основні надзвичайні події, які сталися в Кіцманському районі та до залучення яких залучалися рятувальники. Так, рятувальники повідомили, що в цьому році на території району сталося 52 пожежі, а основною причиною їхнього виникнення залишається нехтування правилами пожежної безпеки самими громадянами. «Дуже важливо, щоб всі люди зрозуміли важливість дотримання правил пожежної безпеки. Це допоможе зберегти життя та здоров’я людей, а також майно» – зверталися рятувальники до людей.

Окрім цього, значну увагу працівники Управління ДСНС приділили дотриманню правил пожежної безпеки під час підготовки та відзначення Новорічних і Різдвяних свят, які будуть проводитися в школах, дитячих садках та будинках культури. Рятувальники зазначили, що в таких місцях повинні бути влаштовані та знаходитись у відповідному стані шляхи евакуації, первинні засоби пожежогасіння. Також слід пам’ятати, що найменша необережність чи порушення елементарних правил безпеки при встановленні та прикрашанні ялинки можуть призвести до пожежі.

«Напередодні проведення урочистих заходів з нагоди святкування Нового Року та Різдва Христового ми провели роз’яснювальну роботу з людьми, щоб не допустити жодного трагічного випадку з людьми» – зазначив т.в.о. начальника Кіцманського районного відділу Управління ДСНС України у Чернівецькій області майор служби цивільного захисту Віктор Гуцуляк.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирі продовжують ...

КОМЕНТАРІ