Закарпатські школярі поспілкувалися з головним поліцейським краю

Закарпатські школярі поспілкувалися з головним поліцейським краю

20.12.15 08:56 0 553
Після завершення телемосту між дітьми сходу та заходу, закарпатські школярі мали змогу неформально поспілкуватися з очільником закарпатської поліції Сергієм Князєвим. Полковник поліції показав дітям Головне управління та свій робочий кабінет.

Після приємних перемовин зі своїми однолітками із прифронтових територій, у неформальній обстановці за круглим столом учні Полянської загальноосвітньої школи розмовляли з полковником закарпатської поліції Сергієм Князєвим.

Важкі умови життя у напівзруйнованих домівках, навчання у пошкоджених градами школах, дефіцит інформаційних новин – ось неповний перелік тем, яких торкнулися співрозмовники, тепло і зі щемом згадуючи молодь Донеччини, що влітку гостювала на Закарпатті.

Як відмітив Сергій Миколайович, юні мешканці прифронтових Мар'їнки, Чермалика, Красногорівки та інших поселень зони розмежування – без перебільшення

- справжні патріоти своєї держави. Для кожного з них вступ до новоствореної тамтешньої Ліги майбутніх поліцейських – це свідомий і виважений вибір свого життєвого шляху. «Спілкуйтеся із донеччанами… Ваша підтримка для них – немов ковток свіжого повітря», - підсумував полковник.

Школярі розповіли "по-секрету", що вже наготували для своїх друзів приємні подарунки: вітальні листівки, виготовлені власноруч, смаколики у вигляді найсмачнішого маминого варення, а головне – дарують тепло своїх сердець, розуміння і підтримку.

На завершення неформальної бесіди на старшокласників чекав сюрприз – вони побували у кабінеті начальника поліції. І як розповів дітям Сергій Князєв, будь-хто з них може колись стати поліцейським, навіть керівником поліції і для цього нічого не треба робити, тільки чесно виконувати свої обов'язки.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юні лучани побували на ...
Наступна новина: Працівники поліції «за ...

КОМЕНТАРІ