В Житомирській області у Новограді-Волинському заради горілки чоловік обікрав матір

В Житомирській області у Новограді-Волинському заради горілки чоловік обікрав матір

20.12.15 10:16 0 563
Поліцейські викрили 38-річного звягельчанина, який викрав мобільний телефон у рідної людини. Простенький гаджет він продав майже за безцінь, оскільки йому не вистачало грошей на пляшку горілки.

До Новоград-Волинського відділу поліції звернулася 74-річна місцева жителька, яка звинуватила свого сина у крадіжці. Як повідомила заявниця, у період її відсутності за місцем проживання він викрав мобільний телефон.

Перевіряючи дану інформацію, правоохоронці встановили, що підозри жінки небезпідставні. Чоловік зізнався, що продав мобільник незнайомцю за 20 гривень - саме цієї суми йому не вистачало до вартості пляшки горілки.

Поліцейські розшукали нового власника мобільного телефону, у якого і вилучили гаджет. Подальші обставини події з'ясує слідство.

Відповідно до ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України чоловікові загрожує штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ