У Хмельницькому затримали 18-річного хлопця,який намагався передати в СІЗО наркотики

У Хмельницькому затримали 18-річного хлопця,який намагався передати в СІЗО наркотики

21.12.15 12:43 0 852
Правоохоронці затримали молодика при спробі перекинути пакунок з наркотиками, телефонами та грішми на територію слідчого ізолятора.

Працівники Другого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України затримали в центрі Хмельницького 18-річного студента, який намагався перекинути на територію СІЗО пакунок із наркотиками.

Під час огляду вмісту пакунка у ньому виявили три мобільні телефони з сім-картами, три зарядні пристрої до них, дві купюри номіналом 100 і 200 гривень та два поліетиленові пакети із речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження, ззовні схожу на марихуану вагою близько 200 грам. Усе вилучили і направили на експертизу.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Сектор комунікації ГУ Національної поліції

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку на Театральному ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ