В Луцьку на Театральному майдані відбулося театралізоване свято засвічення новорічної ялинки

В Луцьку на Театральному майдані відбулося театралізоване свято засвічення новорічної ялинки

21.12.15 12:22 0 606
У день Святого Миколая, на Театральному майдані відбулося театралізоване свято засвічення новорічної ялинки. З початком новорічних свят лучан привітали міський голова Микола Романюк, перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик, представники духовенства.

Під час дійства дітки виконували пісні про Святого Миколая та на новорічну тематику.

Також на свято завітав Святий Миколай у супроводі янголяток та дитячого хору, які привітали лучан зі святами.

Потім відбулося урочисте запалення новорічних ялинок. Варто зазначити, що у Луцьку вже кілька років не зрубують ялинку, аби поставити її у центрі міста, а прикрашають дерева, які ростуть на Театральному майдані.

Луцький міський голова Микола Романюк привітав присутніх зі святом Святого Миколая, акцентуючи на тому, що для лучан подвійне свято, адже святитель Миколай вважається покровителем нашого міста. “ у День Святого Миколая ми станемо свідками засвічення головної ялинки міста. Ми ознаменуємо початок циклу новорічно-різдвяних свят. Хочу побажати діткам, щоб збувалися їхні мрії, побажати усім здоров'я, щастя і удачі і аби наступного року Святого Миколая ми зустріли у мирі і слова “війна” не було у нашому лексиконі. Нехай Миколай береже наше місто і державу”, - додав він.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Запоріжжі вшанували ...
Наступна новина: У Хмельницькому затримали ...

КОМЕНТАРІ