Запалали вогні центральної новорічної ялинки Чернівців

Запалали вогні центральної новорічної ялинки Чернівців

21.12.15 09:31 0 597
Урочисте відкриття центральної новорічної ялинки та Різдвяного містечка відбулося 19 грудня, на велелюдній Соборній площі за участю міського голови Олексія Каспрука та представників обласної влади.

«За цей рік ми зробили чимало гарних справ, тож заслуговуємо на подарунки від Святого Миколая та чудові новорічні свята, – звернувся до тисяч городян Олексій Каспрук. – Бажаю дружній чернівецькій родині мирного неба над головою, злагоди і добробуту».

Для чернівчан виступили дует «Писанка», шоу-група «Вікторія», юні виконавці, а також танцювальні колективи міста.

21-метрову ялинку, яка стала окрасою міста, привезли із Берегометського району. Встановили її працівники міського тресту зеленого господарства. Прикрашала лісову красуню місцевий дизайнер Наталія Бордіян. За традицією новорічні ялинки встановлено у всіх районах Чернівців.

Після запалення вогнів центральної новорічної ялинки представники чернівецького «Пласту» передали священний Вифлеємський вогонь миру міському голові.

Окрім ялинки та Різдвяного містечка на Соборній площі було відкрито «Казковий будиночок» та безкоштовний каток, які прийматимуть усіх охочих протягом різдвяно-новорічних свят.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Чернівці: Святий Миколай ...

КОМЕНТАРІ