Івано-Франківщина:  в області виникло 8 пожеж

Івано-Франківщина: в області виникло 8 пожеж

21.12.15 13:23 0 593
19 грудня о 07:38 в місті Долина по вулиці Обліски горів легковий автомобіль «Сіат Флоріда». Вогнем пошкоджено капот та передні двері автомобіля. Причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки автомобіля.

Об 11:30 в місті Надвірна по вулиці Чорновола виникло займання побутового сміття в сміттєбаку на площі 1 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:01 рятувальники мчали на ліквідацію пожежі недіючої будівлі магазину в селі Микуличин. Внаслідок пожежі пошкоджено крівлю будівлі на площі 4 м.кв. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Близько опівночі рятувальники обласного центру виїжджали на гасіння пожежі електролічильника на зовнішній стіні одноповерхового житлового будинку по вулиці Яновича. Вогнем знищено електролічильник. Причина виникнення пожежі коротке замикання електропроводки.

20 грудня о 01:44 надвірнянські рятувальники мчали за сигналом «Тривога» на вулицю Данила Галицького, де виникла пожежа в одній із квартир на другому поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. Вогнем знищено вікно, двоє дверей, диван та речі домашнього вжитку на площі 10 м.кв., вхідні та балконні двері.

На пожежі врятовано житловий будинок, з квартир житлового будинку евакуйовано на свіже повітря 25 мешканців. На пожежі працювала ланка газодимозахисної служби, час роботи 15 хв. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власника.

О 02:25 в місті Івано-Франківськ по вулиці Чорновола виникла пожежа дерев’яної господарської споруди автомийки-шиномонтаж. Вогнем знищено дерев’яне приміщення розміром в плані 1 м.кв. На пожежі врятовано приміщення та майно автомийки. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 03:35 в селищі Ланчин Надвірнянського району виникло загорання господарської будівлі. Внаслідок пожежі знищено дерев’яну підлогу на площі 1 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Вже о 04:02 вогнеборці місті Івано-Франківськ ліквідовували пожежу по вулиці Чиста, де горіли вхідні двері. Вогнем пошкоджено вхідні двері на площі 0,3 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ