В області розроблено регіональну програму інформатизації «Електронна Вінниччина» (+фото)

В області розроблено регіональну програму інформатизації «Електронна Вінниччина» (+фото)

22.12.15 12:25 0 524
Про це інформувала під час щотижневої апаратної наради в голови обласної державної адміністрації начальник відділу інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату облдержадміністрації Лариса Шевчук. Усім присутнім вона окреслила мету, цілі, завдання, заходи, а також очікувані результати реалізації програми «Електронна Вінниччина».

За її словами, ралізація програми надасть можливість підключення райдержадміністрацій, районних та міських рад області за виділеними каналами до мультисервісної регіональної корпоративної мережі на швидкості на менш 100 мб/с, додаткове підключення до системи електронного документообігу 500 користувачів з структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій, районних та міських рад області.

У рамках програми планується впровадження надання 20 пріоритетних адміністративних послуг в електронній формі для громадян та бізнесу, впровадження регіонального порталу адміністративних послуг, що враховують інтереси людей з обмеженими можливостями, а також забезпечить автоматизацію роботи всіх центрів надання адміністративних послуг області.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В молодого ужгородця ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ