На Вінничині Василь Броварник з робочим візитом відвідав Гайсинський район (+фото)

На Вінничині Василь Броварник з робочим візитом відвідав Гайсинський район (+фото)

22.12.15 14:30 0 485
Наприкінці минулого тижня з робочим візитом Гайсинщину відвідав заступник голови обласної державної адміністрації Василь Броварник.

Спільно із заступником голови райдержадміністрації Сергієм Несвятим та головою районної ради Григорієм Боровим, з метою контролю за ходом виконання ремонтних робіт Василь Броварник відвідав військове містечко № 100 в м. Гайсин.

Оглянувши об'єкт теплопостачання Василь Броварник зробив декілька зауважень щодо упорядкування території. Перебуваючи у військовій частині, керівництво переконалося, що роботи по реконструкції системи опалення знаходяться на завершальному етапі. Начальник Вінницького міського комунального підприємства «Аварійно-диспетчерської служби» Альберт Олійник та начальник квартирно-експлуатаційного відділу м. Вінниці Василь Касьян запевнили, що, завдячуючи облдержадміністрації, вже з 21 грудня поточного року ці приміщення будуть з теплом.

Оцінюючи проведені роботи, Василь Михайлович зазначив, що спільними зусиллями ми досягнемо поставлених цілей.

В рамках робочого візиту, заступник голови обласної державної адміністрації Василь Броварник спільно з керівником відділу освіти Валентиною Шрамко, директором школи Анатолієм Балахтарем та сільським головою Валентиною Топочкановою оглянули стан готовності будівництва нового корпусу школи в с. Михайлівка. В 2016 році за рахунок коштів з державного бюджету планується завершити будівництво школи. В свою чергу, новообрана сільський голова запевнила, що сільська рада докладатиме максимум зусиль для того, щоб допомогти фінансово у завершенні будівництва.





























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Львівщина: вогонь знищив ...

КОМЕНТАРІ