В Житомирській області держкомтелерадіо виніс на громадське обговорення нову редакцію закону про телебачення і радіомовлення

В Житомирській області держкомтелерадіо виніс на громадське обговорення нову редакцію закону про телебачення і радіомовлення

22.12.15 08:10 0 504
Держкомтелерадіо оприлюднив для громадського обговорення проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення».

Законопроект розроблено відповідно до Плану заходів з імплементації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Підготовка законопроекту здійснювалася за підтримки спільного проекту Ради Європи та Уряду Канади «Впровадження європейських стандартів в українському медійному середовищі», учасником та бенефіціаромякого був Держкомтелерадіо. Метою законопроекту є реалізація права на свободу вираження поглядів і на отримання різнобічної, достовірної та оперативної аудіовізуальної інформації, на забезпечення плюралізму та вільного поширення такої інформації, на захист прав споживачів аудіовізуальних послуг.

Законопроектом пропонується викласти у новій редакції Закон України «Про телебачення і радіомовлення», назвавши його Закон України «Про аудіовізуальні послуги», який можна переглянути тут.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку визначили кращу ...
Наступна новина: На Тернопіллі у ...

КОМЕНТАРІ