Житомирщина: на Звягельщині поліцейські затримали "хазяйновитого" крадія

Житомирщина: на Звягельщині поліцейські затримали "хазяйновитого" крадія

22.12.15 12:07 0 499
Правоохоронці викрили 29-річного жителя району, який демонтував металопластикове вікно із незакінченої новобудови односельчанина. Чоловік планував за чужий рахунок відремонтувати власне помешкання.

До чергової частини Новоград-Волинського відділу поліції телефоном звернувся 35-річний житель с. Ярунь. Чоловік повідомив, що з його новобудови викрадено одне із металопластикових вікон, що він днями встановив.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Новоград-Волинського відділу поліції. Опитавши місцевих жителів та провівши низку інших спеціальних заходів, інспектори поліції встановили, що до крадіжки причетний 29-річний односельчанин заявника. Вдома у нього правоохоронці і знайшли викрадене вікно, яке той заховав у господарському приміщенні.

Чоловік зізнався поліцейським у скоєному та розповів, що до новобудови потрапив уночі. Новеньке вікно демонтував та планував згодом встановити у своєму будинку, замінивши старе.

- Слідчі кваліфікують дії зловмисника за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За подібні протиправні дії чинним законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 6 років. Триває досудове розслідування, - коментує начальник Новоград-Волинського відділу поліції Сергій Рябошапка.

Викрадене майно правоохоронці вилучили та повернули власникові.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ