Поліцейські Буковини завітали до діток підшефних закладів із подарунками та солодощами (+фото)

Поліцейські Буковини завітали до діток підшефних закладів із подарунками та солодощами (+фото)

22.12.15 10:53 0 601
Напередодні та у День Святителя і Чудотворця Миколая працівники Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області відвідали тих, хто найбільше очікує свята та потребує уваги і турботи – вихованців шкіл-інтернатів та дитячих будинків.

Вже декілька років поспіль правоохоронці напередодні Свята Миколая та новорічно-різдвяних свят відвідують своїх підопічних. І цього року, ця традиція не стала виключенням. Ініціював святкову зустріч поліцейських і діток у підшефних закладах керівник поліції Буковини Сергій Пілігрім.

– Кожна дитина потребує уваги, турботи, підтримки, а особливо дітки, які із тих чи інших причин не мають повноцінних сімей. Чужих дітей не буває. Вони всі очікують свята, а ми дорослі маємо, зробити все, аби діти відчували, те що їх люблять, про них піклуються, - зауважив очільник Головного управління Національної поліції в області.



Працівники апарату Головного Управління Національної поліції в Чернівецькій області, відділів та підрозділів завітали до шкіл-інтернатів та дитячих будинків із цікавими подарунками, іграшками, солодощами та вітальними словами.



Діти щиро раділи та у захваті розглядали свої нові іграшки та смакували цукерки.



До зустрічі із поліцейськими колективи дитячих закладів та малеча теж добре підготувалася. Вони подарували поліцейським позитивні емоції, влаштувавши святкові концерти та програми.











Прес-служба відділу безпеки дорожнього руху Управління превентивної діяльності Національної поліції в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині валерій ...

КОМЕНТАРІ