В Луцьку благодійний захід „Миколай у кожну домівку ”

В Луцьку благодійний захід „Миколай у кожну домівку ”

22.12.15 09:51 0 553
Кожна дитина з нетерпінням чекає на День Святого Миколая, адже це свято, від якого очікують дива, здійснених мрій та казкових змін. Святий Миколай приходить до нас щороку, приносячи радість та подарунки.

Цього року, 19 грудня, Святий Миколай завітав на благодійний захід „Миколай у кожну домівку ” для дітей з особливими потребами та дітей з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, що відбувся в приміщенні ресторану „SHOW BASILIC” міста Луцька, вулиця Словацького, б.7.

Захід організований Луцьким міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді в партнерстві з рестораном „SHOW BASILIC ” та Творчою студією Наталії Журавльової (STUDIO N.Zh.), балетною студією „Жизель”.

200 маленьких лучан гостинно зустріли у своєму закладі співорганізатори свята – працівники ресторану „SHOW BASILIC”.

Розпочала святкову програму вітальною промовою директор Луцького центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліна Галан, яка відзначила, що на це свято чекають як дітлахи, так і дорослі, бо кожен прагне та вірить, що його мрії здійсняться.

Далі перед присутніми заходу з виставою „Лускунчик” виступили юні учасники Творчої студії Наталі Журавльової (STUDIO N.Zh.), балетної студії „Жизель”(Луцьк). Театралізоване дійство дарувало дітям відчуття свята, радості й приємних сподівань.

„Я у цьому закладі вперше. Мені дуже сподобалося, тому що тут дуже гарно і весело. А ще, вистава, яку поставили діти, була просто чудова”, - поділилася своїми враженнями про прийдешнє свято маленька Софійка.

Після вистави Святий Миколай кожній дитині вручив солодкий подарунок.

На завершення свята власники закладу частували дітей запашною піцою та соком.

Позитивні емоції, здійснення мрій, посмішки на дитячих обличчях – це була найбільша подяка для організаторів свята.

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі внаслідок ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ