В Луцьку визначили кращу футзальну команду серед міських клубів “Спорт для всіх”

В Луцьку визначили кращу футзальну команду серед міських клубів “Спорт для всіх”

22.12.15 08:08 0 609
Комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради спільно з міським центром фізичного здоров'я населення “Сорт для всіх” на базі ЗОШ І-ІІ ст № 24 - технологічний ліцей провели змагання з футзалу серед юнаків, які стали заключним видом Спартакіади міста 2015 у V групі. Боротьбу за нагороди вели команди шести клубів міського центру “Спорт для всіх”.

Цьогорічні змагання проходили за коловою системою. Команди в очних поєдинках визначали переможця.

Боротьба на майданчику точилася у кожній грі. Діти демонстрували бійцівські якості і волю до перемоги. Палко підтримували юних спортсменів глядачі, яких було чимало під час змагань.

За підсумками всіх турів, не зазнавши жодної поразки, перемогу святкувала команда клубу “Одісей” з 40-го кварталу (керівник Олег Хлопіцький).

Боротьба за друге місце була більш захоплюючою. Дві команди набрали однакову кількість очок. Лише перемога в особистій зустрічі вивела за додатковими показниками клуб “Лучеськ” (керівник — Наталія Зінь) на друге місце. Третіми стали футзалісти клубу “Стріла” (керівник — ГалинаТимощук) з району ДПЗ.

Після першого туру переможцями груп стали команди юнаків з клубу “Стріла” (керівник — ГалинаТимощук) та клубу “Лучеськ” (керівник — Наталія Зінь). Другими були команди клубів “Олімпія” (керівник - Ніна Лисенко) та клубу “Юність” (керівник — Катерина Літвін).

По закінченні змагань, на урочистому закритті, головний спеціаліст комітету по фізичній культурі та спорту Ірина Корнелюк подякувала командам за участь у змаганнях, побажала спортсменам нових спортивних досягнень і нагородила переможців та призерів дипломами, грамотами. А оскільки змагання проходили напередодні Дня Святого Миколая, то всі учасники були нагороджені солодкими подарунками, які люб'язно надали організаторам приватний підприємець Оксана Климовець і дирекція торгової марки «Джелато».

Отож, Спартакіада міста серед клубів міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” завершилася. Нагородження переможців відбудеться у січні наступного року.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині одне із ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ