У Волинській області рятувальники ліквідували умовну аварію на газовій котельні

У Волинській області рятувальники ліквідували умовну аварію на газовій котельні

22.12.15 10:46 0 536
21 грудня рятувальники разом з представниками служб екстреного реагування провели навчання з ліквідації надзвичайних подій на об'єктах газопостачання. Навчання відбулися на території котельні з перекачування газу у селищі Ратне Волинської області.

За легендою навчань, у приміщенні котельні трапився витік природного газу і як наслідок виникла пожежа. У результаті умовної аварії постраждали троє працівників котельні, отримавши травми різного ступеня тяжкості.

Після отримання сигналу про імітовану надзвичайну подію до приміщення котельні прибула чергова варта 14-ої Державної пожежно-рятувальної частини селища Ратне, а також працівники аварійної газової служби та медична бригада.

Рятувальники оперативно приступили до приборкання пожежі, транспортували із небезпечної зони умовних потерпілих та передали їх працівникам медичної служби.

Одночасно представники газової служби здійснили аварійне відключення газопостачання та відремонтували пошкоджені ділянки газопроводу.

Підбиваючи підсумки навчань, учасники зазначили, що відпрацювання організаційних та практичних механізмів співпраці дозволить ефективно реагувати на надзвичайні події на об'єктах газового господарства та мінімізувати їх наслідки.

УДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ