У Львові правоохоронці подарували школярам світлоповертаючі стрічки

У Львові правоохоронці подарували школярам світлоповертаючі стрічки

22.12.15 17:10 0 570
Працівники Шевченківського відділу поліції розповіли учням та директорам шкіл про особливості зимового періоду для школярів та про небезпеки, на які необхідно звернути увагу батькам та вчителям.

Працівники Шевченківського відділу поліції розповіли про особливості безпечної поведінки дітей у зимовий період та про загрози для учнів під час різдвяних канікул. У зустрічі, що відбулась у приміщенні 78 загальноосвітньої середньої школи, взяли участь начальник сектору ювенальної превенції Шевченківського відділу поліції майор поліції Олег Гірняк, заступник голови Шевченківської райадміністрації Михайло Космина, начальник відділу освіти Шевченківського району Галина Синицька, директори усіх шкіл району та учні.

Головне, на що звернули увагу присутніх правоохоронці – це небезпеки, що чекають на дітей у темну пору доби.

«Взимку світловий день значно скорочується, тому школярі іноді йдуть і повертаються зі школи в сутінках. Особливу увагу необхідно звернути на маршрут, яким діти ходять до школи. Переходити проїзну частину необхідно лише у призначених місцях, найкраще – на регульованих пішохідних переходах. Одяг у дітей мав би містити світлоповертаючі елементи. Так маленького пішохода краще видно водіям», - зазначив Олег Гірняк.

Проаналізувавши усі небезпеки та способи вберегтись від них, правоохоронці подарували директорам шкіл спеціальні світлоповертаючі стрічки, які можна чіпляти на одяг і які значно полегшують ідентифікацію пішоходів на проїзній частині. Також присутні директори шкіл запросили поліцейських провести подібні зустрічі у своїх школах.

Відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська поліція ...
Наступна новина: Жителі Тернопільщини на ...

КОМЕНТАРІ