Діти тернопільських бійців АТО отримали подарунки від діаспори

Діти тернопільських бійців АТО отримали подарунки від діаспори

22.12.15 10:59 0 515
130 подарунків передали представники діаспори із організації Спілка Української Молоді для дітей бійців з Тернопільщини, які зараз перебувають у зоні АТО та для дітей загиблих бійців. Загалом, українці з Америки передали у різні регіони України понад 1500 пакунків із одягом, взуттям, шкільним приладдям та солодощами. Тернопільські діти подарунки отримали у День Святого Миколая.

Під час передачі подарунків міський голова Тернополя Сергій Надал зазначив, що у святого Миколая є багато помічників, які допомагають творити добро.

«шні помічники Миколая - це люди, які мають не лише матеріальні можливості, а, передусім, духовну потребу і вміння ділитись добром з ближніми. І акція «Теплом зігріємо серця» відбувається з допомогою таких людей, - зазначив очільник Тернополя. - Особлива подяка Спілці Української молоді, яка у добрій справі об’єднала юних українців діаспори з міст Нью-Йорк, Стемфорд, Гартфорд (США). Від імені усіх тернополян дякую Вам за милосердя, жертовність та допомогу».

Дітям міський голова подарував солодкі подарунки.

«Нехай тепло і ласка не покидає ваші оселі. Бажаю кожній тернопільській родині у ці святкові дні рясних Господніх ласк», - додав Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Хмельницькій області ...

КОМЕНТАРІ