В Івано-Франківську відбулося відкриття другої черги дитячого садка "Ромашка"

В Івано-Франківську відбулося відкриття другої черги дитячого садка "Ромашка"

22.12.15 10:07 0 600
18 грудня міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків та секретар міської ради Оксана Савчук урочисто відкрили другу чергу ДНЗ «Ясла-садок» № 17 «Ромашка», що знаходиться за адресою: вул. Вовчинецька, 210.

Зусиллями депутатів міської ради приміщення садочку було повернено в комунальну власність у 2011 році. Відтоді там велись ремонтні роботи з відновлення стану будівлі і приведення до стандарту дошкільного навчального закладу. Два роки тому в «Ромашці» відкрили першу чергу з 5-ти груп дітей. А вже через рік організували одну додаткову групу. Нині ж вдалося підготувати ще 4 групи для діток. За це завідуюча закладу Ірина Стрипа дуже вдячна міській владі та відповідальним підрядникам.

Через швидкий темп забудови Івано-Франківська потреба у дитячий садках є надзвичайно висока. Відкриття «Ромашки» з нетерпінням чекала велика кількість батьків. Однак зробити усе одночасно неможливо, тому поступово, але впевнено, у функціональність приведуть усе приміщення дитсадка.

У привітальному слові міський голова зазначив, що розширення сегменту закладів освіти є в пріоритетах місцевої влади, тому і він, і його команда будуть наполегливо працювати у цьому руслі. На завершення Руслан Марцінків поділився планами зробити Івано-Франківськ комфортним містом для усіх, а особливо для сімей.

Дитсадочок працює за основною програмою розвитку дитини дошкільного віку «Українське дошкілля» і програмою розвитку дітей старшого віку «Впевнений старт». З приємністю відзначаємо, що «Ромашка» хоча і є класичним ДНЗ, однак облаштований за новітніми нормами, устаткований сучасними меблями і технікою. В інтернет-опитуваннях серед батьків цей садок часто визначають як найкращий у місті.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гостинці від Миколая та ...
Наступна новина: Чернівці: За порушення ...

КОМЕНТАРІ