У Хмельницькій області ярмолинецький район. Свято Миколая у Солобківцях

У Хмельницькій області ярмолинецький район. Свято Миколая у Солобківцях

22.12.15 16:49 0 692
Майже цілий рік усі ми – і дорослі, і малята очікуємо на зимові свята. З особливим нетерпінням чекають діти на свято святого Угодника Божого Миколая, адже воно пов'язане з подарунками, гарним настроєм та чудесами.

Вважається, що святий Миколай завжди був покровителем і заступником усіх дітей. У цей день саме вони очікують його з нетерпінням, оскільки знають, що за їхню слухняність, терпеливість та працьовитість Миколай принесе їм подарунки – миколайчики.

Світлою радістю, солодкими дарунками була сповнена зустріч із Святим Миколаєм у Солобковецькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті Хмельницької обласної ради. Разом із Святим Миколаєм чемних, слухняних дітлахів привітали вірні помічники, представники влади- директор Департаменту агропромислового комплексу Хмельницької обласної ради Будзінський Валерій Броніславович, заступник начальника управління, начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації Блажиєвська Валентина Миколаївна, які вручили дітям солодкі подарунки і 2 навчально-комп'ютерні комплекси (персональні комп'ютери). Учні школи порадували гостей чудовим святковим дійством.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура Вінницької ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ