Рівненська область: рятувальники ліквідували тлінням побутових відходів на сміттєзвалищі,ОНОВЛЕНО

Рівненська область: рятувальники ліквідували тлінням побутових відходів на сміттєзвалищі,ОНОВЛЕНО

22.12.15 09:02 0 508
21 грудня о 07:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на міському сміттєзвалищі поблизу села Бармаки Рівненського району спостерігається сильне задимлення.

Рятувальники, які прибули на місце виклику, встановили, що задимлення утворилося внаслідок тління побутових відходів на окремих осередках загальною площею біля 100 кв.м.

На ліквідацію тління негайно було задіяно дві потужні пожежні автоцистерни та 15 чоловік особового складу Держслужби з НС, а також 3 автоцистерни, 2 трактора та 10 працівників міського комунального підприємства КАТП-1728. Загальне керівництво роботами здійснював оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС у Рівненській області.

Станом на 16:00 вдалося повністю ліквідувати найбільші осередки тління побутових відходів. Рятувальники продовжують чергування на місці події та проводять додаткове проливання території сміттєзвалища.

Завдяки оперативному реагуванню співробітників Держслужби з НС дана подія жодної загрози мешканцям обласного центру та навколишніх сіл не спричинила.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Луцьку триває демонтаж ...

КОМЕНТАРІ