У Рівненській області рятувальники провели для директорів загальноосвітніх шкіл району навчання з питань пожежної безпеки

У Рівненській області рятувальники провели для директорів загальноосвітніх шкіл району навчання з питань пожежної безпеки

22.12.15 09:56 0 635
18 грудня рятувальниками Володимирецького районного сектору ГУ ДСНС було проведено навчання з питань пожежної безпеки посадових осіб, відповідальних за забезпечення та виконання заходів пожежної безпеки в закладах освіти. На даному заході були присутні всі директори загальноосвітніх шкіл району.

Фахівці ДСНС ознайомили присутніх з основними вимогами пожежної та техногенної безпеки для закладів освіти, наголосили на необхідності забезпечення та приведення у належний протипожежний стан підвідомчих об’єктів, усунені виявлених в ході проведення перевірок порушень.

Крім того для педагогів було організовано показ тематичних презентацій і слайд-шоу на протипожежну тематику.

Зважаючи на те, що незабаром новорічні та різдвяні свята, рятувальники додатково нагадали про правила пожежної безпеки під час їх святкування.

Рятувальники також наголосили керівникам навчальних закладів на необхідності проведення серед школярів широкомасштабної інформаційно-роз’яснювальної роботи. Учні повинні знати про низку небезпек, які їх оточують, бути готовими самостійно й свідомо протистояти надзвичайним ситуаціям різного характеру та оволодіти навичками здорового способу життя та безпечної поведінки.

На завершення заходу всі присутні мали змогу задати питання, які їх цікавили, отримати кваліфіковані відповіді на них, занотувати основні нормативні документи, якими слід керуватися при роботі щодо забезпечення вимог пожежної безпеки в навчальних закладах.

«Потрібно зробити все можливе, аби життя наших дітей було безпечним. Варто пам’ятати, що безпека дитини – справа дорослих. І ставитися до цього потрібно з відповідальністю» - зазначив начальник Володимирецького районного сектору ГУ ДСНС у Рівненській області капітан служби цивільного захисту Андрій Муравинець.

Володимирецький РС

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ