В Закарпатській області лазню від повного знищення пожежею врятували вогнеборці

В Закарпатській області лазню від повного знищення пожежею врятували вогнеборці

22.12.15 11:43 0 533
20 грудня до свалявських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Гагаріна. Як з’ясувалось, загорання виникло у бані, на території одного з приватних дворогосподарств. Відповідне повідомлення до вогнеборців 9-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло о 17:25.

Бійці ДСНС, що прибули за викликом, локалізували загорання о 17:32, та повністю ліквідували пожежу о 18:11. Завдяки оперативності вогнеборці не дали полум’ю поширитися на всю споруду і тим самим врятували її від знищення.

Що стало причиною пожежі встановлюють правоохоронці, однак ймовірніше за все пожежа виникла через порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного димаря. Перед тим, господарі вирішили відпочити із друзями у бані та почали розтоплювати парильню. Від сильного жару димохід перегрівся та запалив дерев’яне оздоблення бані.

Внаслідок пожежі знищено дерев’яне оздоблення в приміщенні лазні на площі 3 кв. м. Сума збитків встановлюється.

Управління ДСНС України у Закарпатській області звертається до громадян з проханням дотримуватись вимог правил користування пічним опаленням. Зігрівайтеся безпечно! Адже від дотримання елементарних правил залежить безпека вашого життя!

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В школах Вінниччини ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ