В Закарпатській області у неформальній обстановці тячівські пенсіонери ОВС згадували молоді роки,які віддали за мир та спокій громадян

В Закарпатській області у неформальній обстановці тячівські пенсіонери ОВС згадували молоді роки,які віддали за мир та спокій громадян

22.12.15 17:00 0 491
19 грудня 2015 року в місті Тячеві зустрілися пенсіонери та ветерани органів внутрішніх справ і керівництво діючої поліції Тячівського району. Зустріч організував голова ветеранського організації Тячівського району, полковник у відставці Михайло Федорович Немеш та керівник Тячівського райвідділу поліції ГУНП в Закарпатській області полковник поліції Маскалюк Павло Дмитрович.

Під час зустрічі голова ветеранської організації Тячівського району, полковник у відставці Михайло Федорович Немеш наголосив: «Пенсіонери та діючі правоохоронці щорічно в грудні проводили зустрічі. Раніше ми збирались, щоб відзначити день міліції. Зважаючи на те, що тепер у нас такого свята нема, ми зустрілись для того, щоб побачити одне одного і згадати роки, які ми віддали правоохоронній діяльності».

«Хоч наші зустрічі трапляються досить рідко, ми не забуваємо про Вас і про все те, що ви колись зробили. На знак цього ми підготували для вас скромні подарунки», - підсумував Маскалюк Павло Дмитрович, керівник Тячівського райвідділу поліції ГУНП в Закарпатській області.

Присутнім пенсіонерам було вручено медалі. Не забуті й ті, хто вже відійшов у вічність: вдовам померлих пенсіонерів ОВС, було надано невеличку матеріальну допомогу. Майже кожний із запрошених отримав у подарунок чашку зі своїм зображенням у формі та надписом «Я був міліціонером».

У свою чергу колишні правоохоронці подякували за подарунки та одноголосно зголосилися в будь-який час допомагати діючим працівникам.

На завершення - традиційне загальне фото на пам'ять.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Житомирська поліція ...

КОМЕНТАРІ