В Закарпатській області свалявські поліцейські привітали дітей зі святом Святого Миколая

В Закарпатській області свалявські поліцейські привітали дітей зі святом Святого Миколая

22.12.15 10:16 0 650
У день Святого Миколая правоохоронці Сваляви завітали у свій підшефний заклад – центр соціально-психологічної реабілітації дітей, щоб подарувати малечі свято.

Вихованці закладу зустрічали поліцейських у затишній залі, де панувала тепла атмосфера та лунав дитячий сміх.

- Дуже приємно бути присутнім на вашому святі. День Святого Миколая – це день милосердя, любові і доброти. Кожен має подбати про своїх ближніх і допомагати тим, хто найбільше цього потребує. Ми з великим задоволенням хочемо привітати вас від імені правоохоронців Сваляви з наступаючими Новорічними святами і з Днем святого Миколая. Я хочу побажати, аби ви ніколи не залишалися одні у біді, щоб завжди поруч із вами були люди, які можуть допомогти. Надії вам! Віри в себе та в людей!, - привітав дітей керівник Свалявської поліції Ігор Покотецький.

Правоохоронці вручили солодкі подарунки, на які так чекали дітлахи. А також засоби особистої гігієни та ігрову приставку.

- Від імені всієї школи-інтернату я хочу висловити вдячність нашим шефам за те, що вони завітали на наше чудове свято, за їх добрі справи!- подякувала гостям керівник центру Оксана Попович.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі протягом ...

КОМЕНТАРІ