На Хмельниччині правоохоронці встановили зловмисника,який викрав кошти,зібрані на лікування 8-річного хлопчика

На Хмельниччині правоохоронці встановили зловмисника,який викрав кошти,зібрані на лікування 8-річного хлопчика

22.12.15 15:55 0 531
У Нетішині 24-річний зловмисник викрав банку з грішми, які жителі міста збирали на лікування хлопчика, хворого на дитячий церебральний параліч.

Нещодавно до чергової частини Нетішинського відділення поліції надійшло повідомлення від власника одного з магазинів про те, що з прилавку невідома особа викрала банку для пожертв на лікування 8-річного хлопчика.

Правоохоронці зробили усе можливе, щоб оперативно встановити особу зловмисника, який пішов на такий ниций вчинок, і їм це вдалося. Крадієм виявився 24-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. До речі, молодик мешкає у тому будинку, де розташована крамниця. На момент скоєння крадіжки в банці було 300 гривень.

По даному факту правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.

Сектор комунікації ГУ Національної поліції

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Поліція покарала ...
Наступна новина: Чернівці: Цьогоріч ...

КОМЕНТАРІ