На Вінниччині відзначили День енергетика (+фото)

На Вінниччині відзначили День енергетика (+фото)

23.12.15 11:26 0 508
21 грудня в актовій залі ПАТ «Вінницяобленерго» відбулися урочисті заходи до Дня енергетика, який за традицією припадає на 22 грудня кожного року.

Гостями свята стали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова Вінницької обласної ради Анатолій Олійник, генеральний директор ПАТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук, а також працівники енергетичної галузі Вінницького області.

Приватне акціонерне товариство «Вінницяобленерго» було засноване у 1995 році і цього року йому виповнюється 25-ть років.

За словами Андрія Поліщука: «Підприємство постійно проводить роботу із запровадження новітніх енергозберігаючих систем, реконструкції обладнання та комплектуючих, підвищення фахової майстерності та професіоналізму працівників, а також поліпшення умов праці та матеріального заохочення співробітників. До речі, віднедавна працює сервіс оплати енергетичних послуг через мережу Інтернет. Це без сумніву дозволить спростити й підвищити якість обслуговування споживачів».

ПАТ «Вінницяобленерго» проводить періодичну роботу по запобіганню нещасних випадків для населення через інформування населення засобами ЗМІ, розповсюдження журналів, тематичних брошур, спеціальних таблиць тощо.

У ході свята голова облдержадміністрації Валерій Коровій та голова обласної ради Анатолій Олійник нагородили кращих працівників енергетичної галузі нагородами, почесними грамотами, а також грошовими преміями.

«Важко переоцінити актуальність та важливість роботи працівників сфери енергетики, адже саме вони забезпечують життєдіяльність нашого регіону» - підкреслив вітаючи енергетиків Валерій Коровій.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернівцях відзначили ...

КОМЕНТАРІ