На Вінниччині маленькі таланти зробили черговий «Крок до мрії» (+фото)

На Вінниччині маленькі таланти зробили черговий «Крок до мрії» (+фото)

23.12.15 12:19 0 501
Нещодавно у Вінниці в Будинку офіцерів провели п'ятий ювілейний фестиваль дитячої творчості та таланту «Крок до мрії».

На одній сцені протягом дводенного творчого марафону виступили біля тисячі учасників. Діти демонстрували таланти в номінаціях «вокал», «хореографія» та «оригінальний жанр». Цьогоріч учасників фестивалю привітали директор Департаменту соціальної та молодіжної політики Наталя Заболотна, Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба благодійники фестивалю та численні гості.

«Радий бути присутнім на святі, де Святий Миколай буде роздавати подарунки більш ніж 600 дітям. Це талановиті діти з усієї Вінницької області. Адміністрація організовує вже вп'яте фестиваль «Крок до мрії», де діти можуть себе проявити – показати свій талант і отримати подарунок. Мені особливо приємно, що організатори піклуються про дітей. Приємно що дітки, які опинились в складних життєвих обставинах, дітки з інвалідністю, діти-сироти, саме вони писали листи до Святого Миколая, і кожна така дитина отримає подарунок про який вона попросила в Святого Миколая», - говорить Микола Кулеба.

Кожен учасник фестивалю отримав диплом та пам'ятний подарунок від організатора - Громадської Організації «Розвиток. Ровиток».

Гран-прі фестивалю в номінації «Хореографія» дівчата зі студії «Болеро».

В номінації «Оригінальний жанр» Гран-прі фестивалю отримали вихованці Палацу дітей та юнацтва.

Переможцем в номінації «Вокал» стала Ірина Швець. Кубок Гран-прі фестивалю їй вручила народна артистка України – Ірина Швець, так талановиті тезки зустрілись на одній сцені.















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ