В Житомирській області рятувальники пропагують правила безпечної поведінки у зимовий період

В Житомирській області рятувальники пропагують правила безпечної поведінки у зимовий період

23.12.15 13:13 0 616
З метою попередження пожеж, травмування та загибелі людей на них, 21 грудня рятувальниками спільно з представниками служби у справах дітей та робітниками газового господарства проведено пожежно-профілактичне відпрацювання міста Новограда-Волинського.

Під час заходу фахівцями здійснювався подвірний обхід неблагополучних та багатодітних родин, одиноких пристарілих, які становлять, так звану, групу ризику та знаходяться на обліку. Громадянам вручали листівки з інформацією профілактичного характеру та доводили сумну статистику трагічних випадків при недбалому поводженні з відкритим вогнем, під час експлуатації пічного та газового обладнання.

Також прискіпливу увагу рятувальники звертали на систему влаштування пічного опалення у приватних помешканнях. У будинках одиноких та малозабезпечених людей похилого віку перевірили справність печей, димарів, наявність тяги тощо.

В цілому під час рейду було пройдено 13 житлових будинків в яких проінструктовано 37 осіб. У доступній формі їм було доведено правила безпечної поведінки у побуті та на вулиці, а також вручено листівки з інформацією щодо основних причин пожеж.

Рятувальники постійно проводять профілактичну роботу серед населення, але кожен повинен, у першу чергу, сам більш відповідальніше ставитись до свого здоров’я та життя.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ЗЗ новорічними святами ...

КОМЕНТАРІ