В Житомирській області у Коростишеві чоловік добровільно видав поліцейським наркотики

В Житомирській області у Коростишеві чоловік добровільно видав поліцейським наркотики

23.12.15 15:44 0 562
30-річний житель райцентру вирішив зізнатись правоохоронцям, що носить при собі наркотичний засіб. Також ж він повідомив, що вдома у нього є ще «запаси» забороненого зілля. Нині у рамках розпочатого кримінального провадження триває з'ясування всіх обставин.

До працівників Коростишівського відділу поліції під час проведення ними профілактичних заходів звернувся житель райцентру, який повідомив, що має при собі наркотики. Він витягнув з кишені паперовий згорток з подрібненою рослинною масою.

- За словами чоловіка, він зрозумів, що може бути викритий у незаконному зберіганні забороненої речовини. І почуття тривоги та провини змусили видати пакунок поліцейським, - розповів начальник Коростишівського ВП ГУНП Дмитро Гаращенко.

Також чоловік розповів, що вдома зберігає наркотичну речовину та бажає видати все правоохоронцям. Відтак у присутності понятих господар дістав зі сховку пакет зі згортками, у яких містилась рослинна маса вагою близько 300 г та пояснив, що це конопля, яку він періодично курив.

Усе виявлене нині направлено на дослідження.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, правоохоронці з'ясовують всі обставини та походження наркотичних засобів.

Відповідно до чинного законодавства чоловікові може загрожувати штраф, виправні роботи, арешт, обмеження або позбавлення волі строком до 3 років.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ