В Житомирській області в оселі звягельчанина поліцейські шукали наркотики,а знайшли ще й боєприпаси

В Житомирській області в оселі звягельчанина поліцейські шукали наркотики,а знайшли ще й боєприпаси

23.12.15 09:58 0 500
У рамках досудових розслідувань кримінальних проваджень за фактами зберігання наркотиків жителем Новоград-Волинського району, правоохоронці провели у його домоволодінні санкціонований обшук. У результаті виявили наркотичні речовини та боєприпаси.

Санкціонований обшук поліцейські провели у домоволодінні 29-річного звягельчанина, відносно якого на початку грудня було відкрито кримінальне провадження за фактом зберігання наркотичних засобів.

У будинку правоохоронці виявили схованку, в якій господар зберігав 28 набоїв калібру 5,45 мм та медичний шприц, частково заповнений рідиною коричневого кольору. До того ж, на присадибній ділянці правоохоронці помітили і вилучили рослини коноплі. За словами господаря, він самостійно вирощував нарковмісне зілля і рештки «забув» прибрати з городу.

Нині усе вилучене направлено на експертне дослідження.

Як повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Сергій Рябошапка, досудове розслідування за фактом зберігання наркотиків триває. Також нині відкриті ще два кримінальних провадження за фактами незаконного поводження з боєприпасами (ст.263 ККУ) та незаконного вирощування нарковмісних рослин (ст.310 ККУ).

Загалом чоловікові за вчинення вказаних протиправних діянь може загрожувати від 3 до 7 років позбавлення волі.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові у ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ