Матеріали службової перевірки щодо дій працівників Державтоінспекції,зафіксованих на відео,скеровані до прокуратури Чернівецької області

Матеріали службової перевірки щодо дій працівників Державтоінспекції,зафіксованих на відео,скеровані до прокуратури Чернівецької області

23.12.15 13:19 0 515
Про це повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернівецькійобласті.

У мережі Інтернет оприлюднено відеоролик «Какв ЧерновцахГАИ берет взятки», на якому прихованою камерою відзнято, як інспектори ДАІ перевіряють документи та нібито отримують від водіїв гроші.

Начальником Головного Управління Національної поліції в Чернівецькій області Сергієм Пілігрімомщодо дій працівників Державтоінспекції, зафіксованих на відео, у кінці листопада було призначено службову перевірку.

9 грудня 2015 року матеріали службової перевірки були скеровані до прокуратури Чернівецької області для прийняття відповідного процесуального рішення.

За даним фактом прокуратурою області відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального Кодексу України.

Питання щодо подальшого перебування на службі в поліції працівників, які фігурують на відео, буде вирішено після прийняття рішення по кримінальному провадженню згідно чинного законодавства.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ